Kruusi ja Vara sõnul on derby-kohtumistel väga kirju ajalugu, kuid jalgpallimaailmas arvatakse, et viimasel ajal on need kaotanud oma võlu peaasjalikult just välismängijate lisandumise tõttu. Vaatamata sellele on mehed kindlad, et tänaõhtuses mängus end tagasi ei hoita. Kui kunagi peeti Evertoni ja Liverpooli kohtumisi sõbralikeks, siis nüüd on need lausa verised. Videost selgub, et Premier League’i ajaloos on just nende kahe meeskonna mängudes antud kõige rohkem punaseid kaarte.

Jalkagurud mõtisklevad, kas uute peatreenerite all kordub klassikaline karm võitlus ning Kruus on kindel, et see mäng tuleb Liverpooli jaoks põrgulikult raske. Vara seevastu leiab, et statistika on pigem Liverpooli poole kaldu. Samuti selgub, et Everton viis omavahelises kohtumises võidu viimati koju 2010. aastal. Ragnar Klavanile ennustavad mehed platsile saamisel aga rasket mängu.

Omavahelises ennustusmängus on Kruusi ja Vara punktide vahe hakanud sulama ning Vara hingab Kruusile aina enam kuklasse. Punktiseisu ning kohtumise koefitsiente saab näha Triobeti ennustusportaalist.