Kruus ühineb jalkastuudioga endiselt videosilla vahendusel kaugelt Kambodžast ning jagab muuhulgas enda muljeid võõrsil kogetud El Clasico õhtust ja sealsest jalgpallikultuurist üldiselt. Videost selgub, milline hetk El Clasicost vallandas Kambodžas korraliku peo.

Jalkaekspertide sõnul on Real Madrid ja Dortmundi Borussia kaks meeskonda, kes on viimase viie hooaja jooksul omavahel kohtunud rohkem kui ühegi koduse liiga vastasega. Vara nendib, et vaatamata sellele pole kahe klubi omavahelistes kohtumises Borussia kunagi Santiago Bernabeu staadionil Reali alistanud ning Kruus on üsna skeptiline ka eesootava mängu suhtes. Miks? See selgub videost.

Statistikat armastavad Kruus ja Vara märgivad, et Dortmundi Borussia on igas võõrsil mängitud matšis Real Madridi vastu lasknud endale lüüa vähemalt kaks väravat. Siiski nendivad jalkagurud, et vaatamata Reali favoriidistaatusest antud mängu puhul on mõlemad meeskonnad piisavalt kõval tasemel ega muretse liialt, kes neile järgmises ringis vastu astuvad.

Kruus teeb selle mängu kohta keerulise konstruktsiooniga ennustuse ning Vara kaldub hoopis teemast kõrvale, panustades sellele, et video taustal jalutanud ujumispükstes mees tahab Kruusiga tuttavaks saada. Vaatamata sellele saab sporditeemalistest koefitsientidest ülevaate Triobeti ennustusportaalist.