Päeva esimeses mängus tegid Barcelona ja Kaasani Rubiin Venemaal 0:0 viigi, mis jättis mõlemad meeskonnad viie punkti peale. Teises F-alagrupi kohtumises oli Kiievi Dünamo kuni viimaste mänguminutiteni kinni kolmes võidupunktis, kuna Andrei Ševtšenko viis nad avapoolajal juhtima.

Itaallaste Milano Interile tõid kastanud tulest välja Diego Milito ja Wesley Sneijder, kes lõid nelja viimase minutiga kaks väravat. 2:1 võit tõstis Interi kuue punktiga alagrupi tippu, Dünamo jätkab nelja punktiga neljandal kohal.

E-alagrupis võitis itaallaste Fiorentina kodus Debreceni 5:2. See tähendas, et Liverpool vajas täna Prantsusmaal Lyoni vastu kindlasti võitu. 83. minutil viiski Ryan Babel inglased juhtima, kuid viimasel minutil tabas Liverpooli külm dušš - Lisandro viigistas ja inglased peavad lahkuma vaid viigipunktiga.

Pärast nelja vooru on edasipääsu taganud Lyonil 10, Fiorentinal 9, Liverpoolil 4 ja Debrecenil 0 punkti.

Liverpool peab kahes allesjäänud mängus võitma Debreceni ja Fiorentinat ning lootma, et itaallased kaotavad ka Lyonile. Kui Fiorentina saab Lyoni vastu viigipunkti, on inglastel vaja Fiorentinat võita vähemalt 2:0 (nii lõppes omavaheline mäng Itaalias).

Tänased mängud:
E-alagrupp:

Fiorentina - Debrecen 5:2
Lyon - Liverpool 1:1

F-alagrupp:
Kaasani Rubiin - Barcelona 0:0
Kiievi Dünamo - Inter 1:2

G-alagrupp:
Unirea - Rangers 1:1
Sevilla - Stuttgart 1:1

H-alagrupp:
Arsenal - AZ Alkmaar 4:1
Standard - Olympiakos 2:0

Vaata kõigi mängude VÄRAVAID SIIT.