Leverkuseni Bayeri Bundesligas kahe suurklubi järel kolmandaks tüürinud Hyypiä sõnul ei maksa rääkida Bayerni ülekaalust.

"Ütleksin, et München on soosik, kuigi Dortmund on võitnud viimastel aastatel selgelt rohkem omavahelisi mänge. Finaalis võib muidugi juhtuda kõike. Arvan, et kerget võitu pole Münchenil küll loota," ennustas Hyypiä

Pukki on Schalke särgis korduvalt mänginud mõlema meeskonna vastu ning tunnistab, et Bayern võib suisa karta Dortmundi.

"Ilmselt Bayern kardab natuke Dortmundi. Usun, et kui neile tulnuks ükskõik milline teine võistkond vastu, suudaks nad finaali kindlasti võita. Dortmund on just see võistkond, kelle vastu Bayern ilmselt ei oleks tahtnud mängida. Nad on võtnud Bayernilt viimastel aastatel kõik tiitlid," selgitas Pukki.

Esimene soomlasest Meistrite Liiga võitja, 1995. aastal antud eurosarjas enim väravaid löönud Jari Litmanen on kahe eelkõnelejaga üldjoontes nõus ning ennustab tasavägist finaali.

"Huvitav fakt on see, et kaks viimast Meistrite Liiga finaali, kus kohtusid sama riigi klubid, lõppesid penaltiseeriaga. Ja ma ei oleks üllatunud, kui sama juhtuks ka seekord," arvas Eestis elav Litmanen.