Bayern valdas küll selgelt enam palli (avapoolajal 74%, kokku 64%), kuid sihile jõudis ainsana Reali prantslasest ründaja Karim Benzema 19. minutil.

"Olen oma meeskonna üle uhke," ütles Guardiola. "Nad võitlesid kõvasti sitke vastase vastu. Tegime hea mängu ning loodetavasti parandame seda veel järgmisel nädalal. Ma ei tahtnud näha tüüpilist Saksa edasi-tagasi mängu, vaid palli võimalikult palju kontrollida ning osaliselt meil see ka õnnestus. Kuid me ei lõpetanud oma võimalusi hästi."

"Õnnitlused Madridile võidu puhul, kuid üks mäng ehk 90 minutit on veel Münchenis jäänud. Tegime kõik endast oleneva. Me ei saa igat mängu võita. Mängisime siiski ühe maailma parima ja kalleima meeskonna vastu. Loodan, et fännid annavad meile kordusmängus vajalikku toetust. Mu optimism on endiselt väga kõrge, isegi kõrgem kui enne seda mängu," lisas Guardiola.

Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti: "Ma olen kõigega rahul, kuna matš oli raske. Algus oli meie poolt häbelik, kaotasime kohe palli ja vajusime sügavale. Teisel poolajal polnud Bayern enam nii efektiivne. Meie tehtud töö oli fundamentaalne. Teine mäng tuleb väga keeruline. Meil on küll väike eelis, kuid me peame mängima sama enesekindlalt ja innukalt nagu täna. Keegi ei tea, mis Münchenis juhtuda võib."