Bayern võitis eile hilisõhtul koduväljakul Madridi Atleticot 2:1, kuid finaali jõudis tänu võõrsil löödud väravale Hispaania klubi üldskooriga 2:2. Bayern tegi seejuures koguni 35 pealelööki Atletico seitsme vastu. Penalti jätsid realiseerimata nii Thomas Müller avapoolajal kui Fernando Torres mängu lõpuminutitel.

"Andsin endast parima. Ma ei kahetse midagi. Kui nii mängida, võid olla väga uhke," sõnas Guardiola pressikonverentsil.

"Ma loodan, et Carlo Ancelotti (Bayerni tulevane peatreener - toim.) jätkab samal tasemel. Kõige tähtsam on, et sellel klubil on nende mängijate ja sellise suhtumisega suur tulevik. Hetkeseis teeb aga mõistagi valu," tunnistas Guardiola, kes siirdub lõppeva hooaja järel Manchester City peatreeneriks.

Atletico juhendaja Diego Simeone ütles mängujärgselt, et "Bayern oli parim meeskond, kelle vastu tal on tulnud karjääri jooksul astuda". Vähemalt avapoolajal olid sakslased Simeone sõnul suurepärased.

"Oleme eurosarjas mänginud kahe Euroopa kolme parema hulka kuuluva klubiga ja mõlemad nad konkurentsist tõrjunud. Kannatasime siin päris kõvasti, aga mul on hea meel, kuidas me suutsime sellele survele vastata," rääkis Simeone.

Täna õhtul kohtuvad Meistrite liiga teises poolfinaalis Madridi Real ja Manchester City. Avamäng Inglismaal lõppes 0:0 viigiga.