Müncheni Bayern šokeeris Juventust juba 23. sekundil, kui David Alaba kauglöök muutis kaitsjast suunda ja lendas Gianluigi Buffoni üllatuseks väravasse. Kiirema värava on suutnud Meistrite liiga play-off'ide ajaloos lüüa vaid Roy Makaay 2007. aastal kaheksandikfinaali kordusmatšis Madridi Reali vastu. Siis sündis värav juba mängu kümnendal sekundil.

Teise väravani jõudis Bayern Juventuse vastu teise poolaja keskel Thomas Mülleri löögist. See värav jääb ka Buffoni hingele, kes puterdas kauglöögist palli Mario Mandžukići jalale, kes söötis värava ees olnud Müllerile. Omad võimalused olid ka itaallastel, kuid väravat nad Saksamaal lüüa ei suutnud.

Suurfavoriit Barcelona tegi Pariisis 2:2 viigi PSG-ga. Avavärava lõi Argentina täht Lionel Messi, kes sai 37. minutil Dani Alvesilt ilusa söödu kaitsjate taha ning kõmmutas palli ühe puutega väravasse. Teist poolaega Messi enam ei alustanud, sest tegi reielihasele kergelt viga.

Eriti tuliseks läks mängu lõpp, mil Zlatan Ibrahimovic lõi esmalt 79. minutil 1:1 viigivärava. Üheksa minutit hiljem teenis Barcelona penalti, kui väravavaht Salvatore Sirigu tõmbas Alexis Sanchezi karistusalas maha. 11 meetri karistuslöögi realiseeris Xavi. Sellega ei olnud aga mäng veel lõppenud, sest neljandal üleminutil kandis PSG suur surve vilja ning Blaise Matuidi tegi lõppskooriks 2:2.

Korduskohtumistele lähevad favoriitidena Barcelona ja Bayern, kuid kummaski paaris pole veel midagi otsustatud.