Cristiano Ronaldo avas Anfieldi staadionil suurepärase puutega mänguskoori 23. minutil ning Karim Benzema lisas 30. ja 41. minutil kaks tabamust. Kuna eduseis oli kindel, polnud Realil vaja järgmist käiku sisse pannagi ning mängijad said end hoida nädalavahetusel ees ootavaks hooaja esimeseks El Clasico'ks.

Ronaldole oli tänane tabamus karjääri jooksul Meistrite liigas 70. Järgmise väravaga viigistab ta Rauli Meistrite liiga rekordi.

B-grupi teises mängus avas võiduarve Bulgaaria klubi Ludogorets, kes sai kodus 1:0 võidu juba 18. minutil kümnekesi jäänud Baseli üle.

Dortmundi Borussia sai D-grupis Galatasaray karukoopas Istanbulis üllatavalt kerge jalutuskäigu, võttes 4:0 võidu. Kaks väravat lõi Pierre-Emerick Aubameyang, jala said veel valgeks Marco Reus ja Adrian Ramos.

D-grupi teises mängus oli Londoni Arsenal võõrsil raskustes Brüsseli Anderlechti vastu. 71. minutil kaotusseisu jäänud Inglise klubi kastanid tõid tulest välja Kieran Gibbs 89. minutil ja Kieran Kibbs esimesel üleminutil ning Arsenali peatreener Arsene Wenger sai sünnipäevakingiks 2:1 võidu.

A-grupis sai Madridi Atletico suure 5:0 võidu Malmö üle ning Piraeuse Olympiakos üllatas 1:0 võiduga Torino Juventust.

C-grupis alistas Leverkuseni Bayer 2:0 Peterburi Zeniidi ning AS Monaco ja Lissaboni Benfica leppisid 0:0 viiki.