Reali esimesed kaks tabamust läksid ei kellegi muu kui Cristiano Ronaldo arvele. Esmalt virutas portugallane juba kolmandal minutil väravasse Isco madala söödu, tema teine värav 64. minutil oli aga tõeline maasikas: nimelt suutis 33-aastane ründaja Dani Carvajali tsenderduse võrku vajutada perfektse käärlöögiga!

Teine värav oli seni tublilt esinenud ja kindlasti väravat väärinud Juventuse jaoks laastav: vaid kaks minutit hiljem sai frustratsioonivea eest otse punase kaardi nende argentiinlasest ründaja Paulo Dybala, 72. minutil vormistas Ronaldo söödust lõppskoori aga Marcelo.

Teises kohtumises, kus vastamisi olid eeldatavalt suurema tasemevahega meeskonnad, osutus mäng skoori järgi tasavägisemaks: eelmises ringis Manchester Unitedit üllatanud Sevilla läks kodus Müncheni Bayerni vastu avapoolajal juhtima, ent Bayerni ässad suutsid siiski lõpuks lennuki peale 2:1 võidu kaasa võtta.

Mõlemad tulemused teevad vähemalt nendes paarides järgmise nädala kordusmängu eel sotid üsna kindlalt selgeks, kuna kõigele lisaks mängivad nii Real kui Bayern teise mängu kodumurul.

Enne mänge:

Juventus ja Real kohtusid viimati alles kümme kuud tagasi Cardiffis 2017. aasta finaalis, kus Real purustas oma Itaalia rivaali 4:1. Kokku on omavahel kohtutud 19 korral.

Märkimisväärne on fakt, et just Juventus oli viimane klubi, kes Reali Meistrite liiga play-off'is konkurentsist kukutas, kui sellega saadi hakkama 2014/2015 hooaja poolfinaalis.

"Kohtume Meistrite liiga favoriidiga. Nende võitmine oleks meie jaoks tõeline skalp. See on meie jaoks galaõhtu. Vajame fännide toetust," ütles Juventuse peatreener Massimiliano Allegri. "Olen Cardiffi finaali paaril korral vaadanud. Oleme paljudes aspektides võrreldes selle ajaga edasi läinud."

Reali loots Zinedine Zidane: "See on mõlema meeskonna jaoks tohutult suur mäng. Cardiffi finaal ei mängi homme enam mingit rolli ning me ei mõtle sellele üldse. Juventusel ja Realil on sarnased mentaliteedid. Õppisin seal mängides palju. Juve on aastaid väga tugev olnud. Nad on täielik meeskond."

Sevilla ja Bayern on teineteise jaoks aga tundmatud vastased, sest ühtegi ametlikku omavahelist kohtumist nende tiimide vahel ajalugu ei mäleta. Selge favoriit on siin paaris Bayern, sest Sevilla on veerandfinaalis esimest korda 60 aasta jooksul. Bayern on aga kaheksa parema hulka pääsenud seitsmel korral järjest ja kokku 29 aastal. Rohkem veerandfinaale (35) on ette näidata vaid Madridi Realil.

Kuigi Sevillaga kohtutud pole, on Bayernil põhjust Hispaania klubisid peljata, sest just selle riigi satside vastu on viimasel neljal hooajal Meistrite liigas konkurentsist langetud.

Mõlemad kohtumised algavad kell 21.45. Delfi toob jalgpalliõhtu olulisemad sündmused lugejateni otseblogi vahendusel.