Õhkkond oli Manchesteris vaenulik juba enne mängu, sest ManU fännid olid linna sissesõidu maanteele silla külge riputanud plakati "Mõrvarid", viidates 1989. aasta Hillsborough katastroofile, kus hukkus 96 Liverpooli ja Nottingham Foresti poolehoidjat.

Grupp Liverpooli fänne olid saanud pileti Old Traffordi staadioni idatribünile ManU fännide keskele ning hakkasid seal Liverpooli lippu lahti rullima. Mitmed Unitedi fännid kostitasid neid seepeale rusikahoopidega ning sekkuma pidid turvamehed. Kaks Liverpooli fänni anti üle politseile, kes nad vahistasid.

Kui Philippe Coutinho 45. minutil 1:1 lõi ning sisuliselt Liverpooli edasipääsu veerandfinaali vormistas, süütasid Liverpooli fännid oma sektoris tõrviku.

UEFA esitas Unitedile süüdistuse kolmes rikkumises, Liverpoolile viies. Otsuseid ja karistusi on oodata distsiplinaarkomisjoni istungil 19. mail.

Unitedile pannakse süüks treppide blokeerimist ja erinevate esemete loopimist. Liverpooli süüdistatakse keelatud hüüetes, ilutulestiku kasutamises, esemete loopimises ja palli lahtilöömisele hilinemises.

Liverpool sai kahe mängu kokkuvõttes 3:1 võidu.
Lipuintsident:
Tõrvik: