Mängu ainsa värava lõi poolelt väljakult jooksu alustanud ja viiest mehest mööda triblanud hispaanlane Saul Niguez juba 11. minutil. Suurepärane võimalus väravat lüüa tekkis 75. minutil ka Fernando Torresel, kes lõi raske eeltöö ära teinud Griezmanni söödu posti.

Enamus teisest poolajast tegeles Atletico peamiselt kaitsetööga ja seisu hoidmisega, mida tõestavad ka mängu lõpu pallivaldamisprotsendid (Bayerni kasuks 69 % - 31 %). Bayerni katsetele värava alla pääseda ja kauglöögist sihile jõuda pandi aga vapralt vastu ning kordusmängule Saksamaale minnakse napist eduseisust, kuid teadmisega, et üks võõrsil värav võib selle paari saatuse ära otsustada.

Torres pärast mängu: "Oli fantastiline õhtu ja ma olen kõikide Atletico fännide üle õnnelik. Saime, mis tahtsime, ehk endale kasuliku tulemuse. Me kannatasime ja võitlesime - see ongi meie leib. Bayerni taset kannavad vähesed tiimid välja, aga me ajasime lihtsalt oma asja."

Meistrite liiga jätkub 3. mail Bayerni ja Atletico mänguga. 4. mail võõrustab Madridi Real Manchester Cityt, kellega tehti teisipäeval avamängus 0:0 viik.

Atletico Madrid - Müncheni Bayern 1:0 (1:0)
Värav: 11. Saul Niguez
Hoiatused: 84. Niguez - 40. Costa, 82. Benatia, 82. Neuer, 88. Vidal