Galatasaray - Juventuse kohtumist Istanbulis jõuti mängida pool tundi, kui kohtunik ootamatu lumesaju tõttu mängu turvalisuse huvides peatas. Esialgu prooviti küll väljakut lumest puhtaks pühkida, kuid kui mäng oli juba ligi pool tundi seisnud, võttis vilemees vastu otsuse see sootuks katkestada.

Mäng jäi pooleli seisul 0:0. Kui Galatasaray peaks selle vastasseisu võitma, pääsevad nad edasi play-off'i koos edasipääsu juba varem kindlustanud Madridi Realiga, kes viimases mängus võitis võõrsil 2:0 FC Kopenhaagenit, väravad 25. minutil Luka Modricilt ja 48. minutil Cristiano Ronaldolt.

Viimase hetkeni püsis põnevus ka A-alagrupis, kus Leverkuseni Bayer võitis võõrsil 1:0 Real Sociedadi ning Manchester United kodus 1:0 Donetski Šahtari. Seni tabelis Leverkusenit edestanud Ukraina klubi jäi seega 16 parema seast välja ning Leverkusen pääses koos Unitediga edasi. Tabeliseis: 1. Manchester United 14 punkti, 2. Leverkusen 10, 3. Šahtar 8, 4. Real Sociedad 1.

C-alagrupis võitis Benfica 2:1 Pariisi Saint Germaini ning Piraeuse Olympiakos oli 3:1 parem Anderlechtist, kes kolme punase kaardi tõttu mängu sootuks kaheksakesi lõpetas. Sellest grupist näeb play-off'ides uuel aastal PSG-d (13 punkti) ja Olympiakost (10). Benfica ja Anderlecht jätkavad heitlusi aste madalamal Euroopa liigas.

D-alagrupis, kus kõik juba varem otsustatud oli, võitis Manchester City võõrsil 3:2 Müncheni Bayernit ning Plzeni Viktoria oli 2:1 parem mängu üheksakesi lõpetanud Moskva CSKA-st. Grupi võitis Bayern 15 punktiga, City oli sama punktisumma juures teine, Plzen ja CSKA jäid kolme punkti peale.