"Meeskonna õhkkond on suhteliselt vaba. Meie mängijad on pallinud igasugustel tasemetel nii koondises kui ka klubides ja seda kõike kogenud - mõned vähem, mõned rohkem. Usun, et vanemad mehed suudavad hoida meeleolu üsna tavalise," rääkis Pohlak. "Kontori poolel oli vaid eile märgata tavapärasest suuremat sagimist piletitega."

Pealtvaatajaid oodatakse homme kella 20-ks staadionile üle 6000. "Ma tänaseid numbreid pole näinud, aga eile ligines müüdud piletite arv 5000-le. Üle 6000 võiks kindlasti tulla," avaldas Pohlak lootust.

Piletid pole ainus valdkond, mis korraldusliku poole pealt Flora jaoks uudne ja eriline on. Mõõtmetelt on mäng harilikust Premium liiga kohtumisest või isegi eurosarja avaringist suurem ka turvameeskonna ja toitlustaja jaoks.

"Suurem publikuhulk seab suuremad nõudmised eelkõige turvameeskonnale. Samuti peab toitlustaja rohkem müügiputkasid avama. Piletite osas peame paika panema plaani, millised väravad me mingi müüdud pääsmete hulga juures avame," sõnas Pohlak, vihjates, et kõikidesse sektoritesse esialgu pileteid ei müüdagi ning eri staadioniosad tehakse lahti sõltuvalt sellest, palju pileteid ostetakse.

Frankfurti fännidest on läbi Flora klubi pileti soetanud 1370 inimest, kuid osad sakslased võivad mängule tulla ka omal käel. Piletitega hangeldamist on juba ka mustal turul ehk sotsiaalmeedias näha olnud.

Tippmeeskondade külaskäigu puhul on tavaline, et Lillekülla saabub ka rohkem skaute. Arvata võib, et eelkõige Bundesliga meeskonna materjali hindama, aga hea esituse korral on võimalik ka floralastel kellelegi silma jääda. "Nendest, kes on meie tuttavad või kellega me koostööd teeme, mõned tulevad. Aga enamus skaute käivad mängudel niimoodi, et ei teatagi kellelegi," lisas Pohlak.

FC Flora peatreener Jürgen Henn annab täna pressikonverentsi kell 14. Õhtul kell 18 astuvad ajakirjanike ette külalised Saksamaalt. UEFA Euroopa liiga 2. eelringi esimene mäng saab avavile homme kell 20.