Mänguskoor Santiago Bernabeu staadionil avati 19. minutil, mil Reali viis kiirrünnakust juhtima Karim Benzema. Esimese poolaja pallivaldamisprotsent oli aga 74-26 Bayerni kasuks, tiitlikaitsja sooritas ka 9 nurgalööki Reali üheainsa vastu.

Mängu lõpuks kahanes Bayerni valdamisprotsent 64-le ning nurgalööke teeniti 15 Reali kolme vastu. Bayerni parim võimalus tuli 84. minutil, kui vahetusest siseneud Mario Götze üksinda palliga karistusalasse jäi. 21-aastane pani korraliku pommlöögi, kuid Iker Casillas tõrjus ja päästis sellega koduklubi.

Kortuskohtumine toimub järgmise nädala teisipäeval.

Algkoosseisud:

Real: Casillas, Pepe, Ramos, Fábio Coentrão, Carvajal, Xabi Alonso, Modrić, Di María, Isco, Ronaldo, Benzema. Varus: Diego López, Varane, Marcelo, Bale, Casemiro, Illarramendi, Morata.

Bayern: Neuer, Dante, Rafinha, Boateng, Lahm, Ribéry, Robben, Alaba, Schweinsteiger, Kroos, Mandžukić. Varus: Zingerle, Raeder, Javi Martínez, Götze, Weiser, Müller, Pizarro.

Real ja Bayern kohtuvad eurosarja poolfinaalis juba kuuendat korda. Neli korda on seni jäänud peale sakslased (1976, 1987, 2001, 2012), Real võitis 2000. aastal.

Koduväljakul mängiv Madridi Real pole finaali pääsenud juba 12 aastat.
Viimati saadi sellega hakkama 2002. aastal, kui Leverkuseni Bayer 2:1
alistati.

"Mängime väga tugeva meeskonna vastu. Peame kõvasti tööd tegema, olema kompaktsed ning mängu kontrollima. Tahame seda turniiri võita rohkem, kui keegi teine. Ja see annab meile eelise," kinnitas Reali peatreener Carlo Ancelotti.

Reali suurim küsimus alates veerandfinaali avakohtumisest Dortmundi Borussia vastu on - kas Cristiano Ronaldo on piisavalt terve, et väljakule astuda? Teisipäeval tegi mees koos meeskonnaga treeningu kaasa ning seni pole kuskil veel kirjutatud, et staar täna väljakule kindlasti ei astu. Ronaldo teeb täna ka fitness-testi, veendumaks, et ta on valmis.

Reali viimane mäng toimus 16. aprillil, kui Copa del Rey finaalis alistati FC Barcelona.

Fábio Coentrão võtab algkoosseisus sisse Marcelo koha. Álvaro Arbeloa ja Jesé Rodríguez on põlvevigastustega audis.

Tiitlikaitsja Bayerni peatreener Pep Guardiola on uhke, et meeskond nii kaugele jõudnud on. "Madrid on alati olnud eriline meeskond. Nad on alati üks tugevamaid meeskondi. Loodan, et Ronaldo mängib. Meie fännid tahavad parimaid näha. Ja tema on nende hulgas. Ilma temata muutub ka Reali mäng," rääkis Guardiola.

Bayern alistas nädalavahetusel 2:0 TSV Eintracht Braunschweigi.

Bayern peab hakkama saama ilma David Alaba, Thiago Alcántara, Diego Contento ja Xherdan Shaqirita. Manuel Neuer jäi viimasest mängust eemale, kuid peaks olema valmis väljakule astuma.