AS Romal oli mängus Cityga küll mitmeid kuldseid väravavõimalusi, ent Rudi Garcia hoolealused ei suutnud ühtegi neist realiseerida. City seevastu kasutas oma vähesed šansid ära ja võttis Samir Nasri ning Pablo Zabaleta teise poolaja väravatest 2:0 võidu.

Alagrupi võidu oli juba varem taganud Müncheni Bayern, kes alistas viimases voorus kodus Moskva CSKA 3:0.

F-alagrupis oli mängus alagrupi esikoht. Barcelonal õnnestus Pariisi Saint-Germaini vastu 0:1 kaotusseisust välja tulla ja 3:1 võit võtta. Katalaanide väravad lõid Lionel Messi, Neymar ja Luis Suarez, PSG ainsa tabamuse eest vastutas Zlatan Ibrahimovic.

G-alagrupis võitis juba varem alagrupi esikoha taganud Londoni Chelsea 3:1 Lissaboni Benficat ja aitas seeläbi alagrupist teisena edasi Schalke, kes oli võõrsil 1:0 üle Mariborist.

H-alagrupis oli kõik selge juba varem: Porto võitis alagrupi ja Donetski Šahtjor lõpetas teisena. Viimases voorus tegidki kaks paremat omavahel 1:1 viigi ning Bilbao Athletic võitis kodus Borissovi BATE-d 2:0.

Iga alagrupi kaks esimest meeskonda jätkavad veebruari teises pooles Meistrite liigat 1/8-finaalis (loosimine 15. detsember), iga grupi kolmas meeskond suundub edasi Euroopa liiga play-off'i.

Tänaste mängude tulemused:

Müncheni Bayern 3:0 Moskva CSKA
AS Roma 0:2 Manchester City

Ajax 4:0 Nicosia APOEL
Barcelona 3:1 PSG

Londoni Chelsea 3:1 Lissaboni Sporting
Maribor 0:1 Schalke

Bilbao Athletic 2:0 Borissovi BATE
Porto 1:1 Donetski Šahtjor

E-alagrupp: Bayern 15p, Man City 8p, Roma 5p, CSKA 5p

F-alagrupp: Barcelona 15p, PSG 13p, Ajax 5p, APOEL 1p

G-alagrupp: Chelsea 14p, Schalke 8p, Sporting 7p, Maribor 3p

H-alagrupp: Porto 14p, Šahtjor 9p, Athletic 7p, BATE 3p