ManU-l on valusaid mälestusi Realiga mängudest, eriti hästi on paljudel meeles kümne aasta tagune kohtumine. Siis tegi brasiillane Ronaldo Manchesteri klubi vastu kübaratriki ja kukutas Inglise klubi konkurentsist. Nüüd ohustab ManU väravat teine Ronaldo, meeskonna endine mängija Cristiano Ronaldo.

"Kui muretseme mängu eel selle pärast, mida Cristiano meie vastu teha võib, unustame selle, mida me ise väljakul korda saata suudame," rääkis ManU legendaarne peatreener Alex Ferguson mängueelsel pressikonverentsil.

"Vanem, paksem Ronaldo oli tol ajal maailma tipus kesktormajana. Cristiano on aga suurepärane atleet.Ta ei jäta kunagi mänge vahele, tema psüühika on korras, tal on suurepärane kiirus, tugev vasak ja parem jalg ning ta on fantastiline peamängus," võrdles Ferguson kahte oma ajastu tippu.

"Meie suurim mure pole see, mis juhtus kümme aasta tagasi, vaid see, mis hakkab juhtuma homme (täna - toim.) ," tõdes ManU loots.

"Kui võidame 5:4, oleme edasi. Usun, et näeme palju väravaid ja et mõlemad meeskonnad löövad neid," sõnas niisiis väravaterohket mängu ootav Ferguson.