Et B-alagruppi juhib 9 punktiga Valencia, Lille ja Genoa CFC on kogunud 7 ning Praha klubi 3 punkti, otsustab viimane voor esikolmiku järjestuse, teatas EJL-i pressiteenistus.

Lille - Praha Slavia mängu peakohtunik on Hannes Kaasik, abikohtunikud Marko Leevand ja Silver Kõiv, täiendavad abikohtunikud Sten Kaldma ja Kristo Tohver ning neljas kohtunik Jaan Roos.

Eelnevalt on Kaasik koos Eesti kohtunikebrigaadiga teenindanud UEFA Euroopa Liiga alagrupiturniiri mänge Kopenhaagen - Praha Sparta ja FC Salzburg - Sofia Levski.

Eesti Jalgpalli Liidu peakohtunik Uno Tutk on UEFA kohtunike vaatlejana osalenud AS Roma - PSV Eindhoven ning RSC Anderlecht - Zagrebi Dinamo matšil.

Eesti Jalgpalli Liidu asepresident Ainar Leppänen on UEFA delegaadina olnud ametis Meistrite Liiga mängudel FC Porto - Chelsea ja Arsenal - Olympiacos.

"Siiani on kõik sujunud hästi ning tagasiside on olnud positiivne," märkis Uno Tutk. "Kindlasti annavad sellised mängud väga head praktikat kõigile meie kohtunikele, kel võimalus selles eksperimendis osaleda."

Teatavasti toimub UEFA ja FIFA koostöös selle hooaja Euroopa Liiga mängudel eksperiment kuue kohtuniku kasutamisega.