"Inimesed võivad öelda, mida tahavad. Me ei ole favoriidid. Liverpool pole favoriit. Võimalused on 50-50, nagu iga finaali puhul. Peame tegema suurepärase mängu, et see võita. Me ei tunne end riietusruumis soosikutena ega võta midagi enesestmõistetavalt," ütles Zidane pressikonverentsil.

Madridi Reali pressikonverentsist kujunes suures osas Zidane'i ülistamise üritus. Prantsuse vutilegendile jõuti korduvalt meenutada ilusaid sõnu, mida tund varem oli tema kohta öelnud Liveprooli kolleeg Jürgen Klopp ning sedagi, et homse võidu korral saaks temast esimene treener, kes vedanud meeskonna kolme järjestikuse Meistrite liiga võiduni.

Zidane polnud samuti kiitustega kitsi. "Arvan, et olin Kloppist küll parem mängija, aga ega temagi väga kehv polnud. Treenerina on mul tema vastu suur lugupidamine. Ta on saavutanud fenomenaalseid asju," ütles prantslane.

Muu hulgas küsiti Zidane'ilt, kas ta tunneb end väärtusliku ja väärtustatuna. "Tunnen küll. Ma tahan alati endast parima anda ning kui sa seda teed, siis polegi tagajärg niivõrd oluline. Tunnen end väärtuslikuna, kui olen teinud kõik endast oleneva," vastas ta.

Jutuks tuli ka Reali ründestaari Cristiano Ronaldo tervis, kes mõned viimased kohtumised kerge vigastuse tõttu Hispaania liigas vahele on pidanud jätma (viimaseks mänguks ta siiski naasis ja lõi Villareali vastu isegi värava - G.L.).

"Cristianol läheb hästi. Kui ta pole just 150 % vormis, siis 140 % vähemalt ja see pole ka sugugi halb! Peab rõhutama, et tegu on mehega, kes just selliste mängude nimel elabki," märkis Zidane.