Küsimusele, kuidas ta on püüdnud viimastel nädalatel mängijatel pingeid maha võtta, vastas sakslane lihtsalt: "Me pole selleks midagi erilist teinud. Meil on meie koostöö algusest peale olnud kokkulepe, et mina vastutan kaotuste eest, nemad hoolitsevad, et võidud tuleksid. Seega neil pole midagi kaotada."

"Usun, et enamus mängijaid on enne mängu natuke närvis. See on normaalne. Aga mängus teevad nad ikka oma tavalisi asju - löövad peale, tsenderdavad, võitlevad peapallide pärast, teevad käärlööke, kui te soovite... Lõppude lõpuks on see ainult jalgpallimäng. Suur mäng küll, aga ainult mäng," lisas Klopp.

Madridi Realil on tohutu finaalis mängimise kogemus. Nad on neljast viimasest Meistrite liiga karikast võitnud kolm. Homme üritatakse teist korda järjest tiitlit kaitsta. Liverpool mängis viimati finaalis 2007. aastal, kui Ateenas kaotati 1:2 AC Milanile. Kaks aastat varem saadi Istanbuli finaalis samast meeskonnast 0:3 kaotusseisust välja tulles penaltitega jagu. Kloppi käe all ei mängi aga ühtegi Meistrite liiga võitjat.

"Kogemus on kindlasti väga tähtis. Kahtlemata on Reali mängijad mõni sekund enne avavilet meist enesekindlamad, kuid mängus ei loe see enam midagi," jätkas Klopp.

"Kui sa vaatad neid mängimas, siis tunduvad nad küll väga tugev meeskond, aga nad pole veel meie vastu mänginud. Keegi ei uskunud, et me nii kaugele jõuame, aga me oleme siin, sest me oleme Liverpool. Selle klubi DNA-sse on sisse kirjutatud, et me oleme võimelised korda saatma suuri asju. Kavatseme Reali elu võimalikult raskeks teha."

Kuna Meistrite liiga finaalile on kokku tulnud ajakirjanikke üle kogu maailma, vaheldusid pressikonverentsi teemad kiirelt ning küsimusi oli erinevaid. Taaskord pidi Klopp seisma silmitsi küsimusega, mis puudutas tema staarründaja Mohamed Salahi võrdlust Cristiano Ronaldo ja Lionel Messiga. Nagu Delfigi kirjutas, sai see teema ühes teises intervjuus eelmisel nädalal juba läbi võetud.

Klopp manas küsimust uuesti kuuldes näole tüdinud ilme, kuid vastas siiski viisakalt: "See pole üldse tähtis. Ükski treener pole sellistest asjadest huvitatud. Messi ja Ronaldo väärivad kogu seda kiitust, mis neile osaks on saanud, sest nad on järjepidevalt sellisel tasemel mänginud. Salah on tõestanud, et tal on tohutu potentsiaal. Järgmised paar aastat näitavad, kas ta suudab seda järjepidevalt teha."