"Linnapildis on näha, et võib tulla sõbralik finaal. Hästi palju oli näha seltskondi, kus on koos nii Atletico kui Reali fännid. Lauldakse "Madrid, Madrid!" (Atletico fännihüüd) ning sinna vahele ka "Hala Madrid!" (Madridi Real). Trammis nägin ühte perekonda, kus oli ema, isa ja kaks last - ühel oli seljas Reali, teisel Atletico särk. Hästi palju on peresid ning võrreldes eelmise aastaga palju rohkem naispealtvaatajaid. Ilm on läinud heaks. Mäng tuleb ka kindlasti hea."

Samas on Leitmaa märganud ka mõningaid korralduslikke möödalaskmisi. Londoniga võrreldes ei tule Lissabon nii hästi toime rahvamassidega ning staadionil jooksutatakse ajakirjanikke ühest otsast teise.

"Võrreldes eelmise aasta finaaliga Londonis on hästi palju erinevusi. Lissaboni suur eelis on see, et kesklinnas ja linnas üldse on meeletult palju näha, et finaal on toimumas. Londonis, mis on tükk maad suurem linn, see nii ei olnud. Seevastu Londonis oli kõik logistiliselt maruhästi korraldatud, kõik jooksis hästi. Siin jooksevad rongid üksteise otsa kokku, sest rahvast on palju ning tekivad veerandtunnised augud," rääkis Leitmaa.

"Staadionil on ka väikseid ebaloogilisusi. Näiteks turvatsooni värav ja meediavärav on täiesti eri külgedes. Mina tulin alateadlikult meedia sissepääsu juurde, aga sealt öeldi, et mine teisele poole staadioni, mis ei ole nii lihtne kui tühermaale ehitatud Wembleyl, sest see staadion paikneb suurte teede vahel. Kui eelmisel aastal mängisid Inglismaal Saksa võistkonnad, siis nüüd on Portugalis Hispaania meeskonnad - neile ilmselt mõlemale sobivadki sellised ebaloogilisused ja "lase minna" asjad."

Leitmaa on Lissabonis juba pühapäevast saadik ning ütleb, et linn hakkas jalgpallitaktis hingama alles paar päeva tagasi.

"Kui varem nägid jalgpallisärgis fänni, siis oli see tavaliselt Benfica oma, aga esimest Atletico särki nägin alles neljapäeval. Enne seda polnud midagi näha. Tundub, et enamus fännid tulid kohale täna või eile õhtul. Täna hakkas alles aru saama, et midagi suurt toimub. Elan natuke kesklinnast väljas ja minu akna alt hakkasid fännid pisikeste kolmerattaliste tuk-tukkidega mööda sõitma. Enne seda oli Lissabon unine ja vaikne linn. Suurem mürgel on siin käinud viimased paar päeva. Eile oli siin endiste jalgpallistaaride mäng, kus kohal Figod, Zidane'id ja sellised, ning naiste Meistrite liiga finaal. Keskväljakule on püstitatud suur ekraan ja Meistrite liiga plakatid, aga nägin mingit pealkirja, et põhimängu näitamisega on seal mingid probleemid."