Mõlemad on kauaaegsed Chelsea pallurid, kes lahkusid Londonist sel suvel - Cole Itaaliasse ja Lampard Inglise meisterklubisse.

"Saab olema tore mängida selliste meestega nagu Joe Harti ja Lamps - ma ei uskunud, et kunagi tema vastu mängin. Oleks kena, kui meid mõlemaid koosseisu valitaks," rääkis Cole eilsel pressikonverentsil.

"Kõik teavad, mis Lampard meeskonnale juurde annab. Ta on suurte kogemustega mängija, kes lööb väravaid. Ma ei arva, et Chelsea meie minema laskmisega vea tegi. Veetsin seal kaheksa imelist aastat ning naudin väga ka oma uut väljakutset."

33-aastane vasakkaitsja on Roma viies järjestikuses võidumängus algrivistuses platsile saanud neljal korral. Lampardi hooaeg on samuti edukalt alanud - eelmisel nädalal lõi ta kahe mängu peale neli väravat.

Cole tunnistas, et City on tänases mängus favoriit, kuid kodumeeskonnal lasub ka tohutu pinge, sest avamängus kaotati võõrsil Müncheni Bayernile 0:1. Roma seevastu purustas Moskva CSKA 5:0.

"Pinge on peal Cityl, mitte meil. Kui me võidame, teeb see neil meiega sammu pidamise raskeks ning asetab meid tabeli etteotsa, kuid sellest tuleb raske mäng ning me ei taha väga pikalt ette mõelda," sõnas Cole.