Ovrebo sai kuulsaks, kui jättis Stamford Bridge`il peetud korduskohtumises Chelseale andmata vähemalt kaks penaltit ja 1:1 viik viis finaali Barcelona (avamäng 0:0). Chelsea mängijate ja treenerite arvates olid nad väärt koguni nelja penaltit.

Chelsea jalgpallur Jose Bosingwa nimetas Ovrebod mängu järel "petiseks," Londoni klubi toonane peatreener Guus Hiddink teatas, et "tegemist oli maailma kõigi aegade halvima vilepartiiga."

Kurikuulsus norralane on Chelsea fännidel meeles tänaseni.

"Saan siiani Chelsea fännidelt tapmisähvardusi, kuid need lähevad otse prügikasti," sõnas Ovrebo ajalehele The Times. "Alles eile sain meili, kus Chelsea fänn lubas mind ja minu perekonnaliikmeid tappa. Ma ei võta neid kirju enam südamesse."

Ovrebo tunnistab, et tegi toonases mängus vigu, kuid on nüüdseks oma eluga edasi läinud. "Tagasi vaadates võin öelda, et selles mängus oli olukordi, mida oleks saanud teisiti vilistada. Aga kõik kohtunikud võivad teile öelda, et neil on nii häid kui halbu päevi," rääkis Ovrebo, kes vilistab hetkel vaid Norra jalgpalliliigas ja töötab muul ajal psühholoogina.

Tänast Chelsea-Barcelona mängu vilistab sakslane Felix Brych, kes pole oma kohtunikukarjääri jooksul märkimisväärsete prohmakatega hakkama saanud.