Dortmundi kangelaseks tõusis 19-aastane norralane Erling Braut Haaland, kes lõi mõlemad sakslaste väravad. 69. minutil oli ta esimesena palli juures, kui Raphael Guerreiro pealelöök blokeeriti, ning saatis nahkkera võrku. Paar minutit pärast Neymari 75. minuti viigiväravat, millele tegi hiilgava eeltöö Kylian Mbappe, oli Haaland taas aktsioonis ning kõmmutas palli kauglöögist ristnurka.

Jaanuaris Red Bull Salzburgist Dortmundi kolinud Haaland on nüüd löönud kaheksa mänguga kokku juba 11 väravat.

Madridi Atletico ja Liverpooli mängu saatus otsustati neljandal minutil, kui külalismeeskonna kaitse jäi nurgalöögi ajal magama ning lasi Saul Níguezil värava eest palli võrku lükata. Seejärel keskendus Atletico kaitsetööle ja suutis oma värava lukku keerata. Mängu selgelt domineerinud Liverpool valdas kül palli koguni 73% mängu ajast, kui ei suutnud värava raamidesse teha mitte ühtegi pealelööki.

Tegemist oli üldse Liverpooli selle hooaja kolmanda kaotusega. Neist esimene saadi septembris Napoli vastu ja teine detsembris Inglise liigakarikal Aston Villa vastu, kui Jürgen Klopp saatis platsile väga noore koosseisu.