Esimesena kindlustas edasipääsu Amsterdami Ajax, kes alistas võõrsil Dusan Tadici kahe värava toel 2:0 Ateena AEK-i. E-alagrupi teises kohtumises purustas Müncheni Bayern kodus 5:1 Benfica ning edenes samuti kaheksandikfinaali. Võitjate eest said kaks tabamust kirja Arjen Robben ja Robert Lewandowski, ühe värava lisas Franck Ribery. Benfica auvärava eest hoolitses Gedson Fernandes.

Väärtusliku võidu sai kirja Madridi Real. AS Roma oli esimesel poolajal valitseva Meistrite Liiga võitja vastu selgelt teravam pool ning meeskonnal oli mitmeid võimalusi värava löömiseks, ent poolajale mindi 0:0 viigiseisul.

Madridi Reali viis teise poolaja alguses juhtima Gareth Bale, kes kasutas oskuslikut ära Roma kaitsjate eksimuse. 2:0 lõppseisu vormistas Lucas. Kuna samas alagrupis kaotas Moskva CSKA 1:2 Tšehhi meeskonnale Viktoria Plzen, olid nii AS Roma kui Madridi Real enne omavahelise kohtumise algust edasipääsu 16 parima hulka kindlustanud.

F-alagrupis läksid liidrite heitluses vastamisi Lyon ja Manchester City. Kodumeeskond Lyon asus kahel korral kohtumist juhtima, kui mõlemad väravad lõi Maxwel Cornet. Raheem Sterlingu ja Sergio Agüero väravad päästsid CItyle 2:2 viigi. Viik kindlustas ühtlasi City jaoks edasipääsu alagrupist.

Ka H-alagrupis on mõlemad edasipääsejad selgunud. Torino Juventus alistas Mario Mandžukici väravast 1:0 Valencia ja on 12 punktiga grupi liider. Manchester United oli hädas Young Boysi vastu, kuid Marouane Fellaini 91. minuti värav tõi neile samuti 1:0 võidu, mis kindlustas nende teist kohta.

ENNE KOHTUMISI:

Täna on kahes alagrupis vastamisi liidrid - F-grupis võõrustab Lyon Inglismaa liiga liidrit Manchester Cityt ja G-grupis AS Roma Madridi Reali.

H-alagrupis on tähtis mäng Manchester Unitedi jaoks, kes ei tohi kodus libastuda Young Boysi vastu, sest viimases voorus mängivad inglased võõrsil oma lähima ohustaja Valenciaga. Hetkel lahutab Juventuse järel teisel kohal asuvat Unitedit ja Valenciat kaks punkti.

Tänased mängud:
E-alagrupp:

AEK - Ajax
Bayern - Benfica
F-alagrupp:
Hoffenheim - Šahtar
Lyon - Manchester City
G-alagrupp:
CSKA - Plzen
Roma - Real Madrid
H-alagrupp:
Juventus - Valencia
Manchester United - Young Boys