Suur vastasseis ootas ees E-grupis, kus läksid vastamisi valitsev meister Liverpool ja Napoli. Olukord oli lihtne, mängu võitja kindlustaks edasipääsu kaheksandikfinaali. Kohtumist pääses võõrsil juhtima Napoli, kui 21. minutil oli täpne Dries Mertens. Pikalt viigiväravat taga ajanud kodumeeskond jõudis lõpuks tabamuseni 65. minutil, kui peaga suunas nurgalöögist palli väravasse Dejan Lovren. 1:1 seisul ka kohtumine lõppes.

E-grupi teises matšis võõrustas Genk Salzburgi meeskonda. Austria võitis kohtumise kindlalt 4:1 ning säilitas veel võimalused edasipääsuks.

Ükski meeskond veel edasipääsu kindlustanud pole. Liider Liverpool läheb viimases voorus vastamisi Salzburgiga, Napoli kohtub Genkiga. Belglaste klubi on ainuke, kellel enam võimalusi 16 parema sekka jõudmiseks pole.

Suur kohtumine ootas ees ka F-alagrupis, kus edasipääsu eest heitlesid Barcelona ja Dortmundi Borussia. Kataloonia klubi võitis kohtumise 3:1, mängu sangariks kerkis kapten Lionel Messi. Argentiinlane lõi ise ühe värava ja andis resultatiivse söödu nii Luis Suareze kui Antoine Griezmanni väravatele. Dortmundi auvärava eest hoolitses 19-aastane Jadon Sancho.

Üliolulise võidu sai Milano Inter, kes läks võõrsil vastamisi Praha Slaviaga. Itaalia meeskond sai lõpuks kirja 3:1 võidu. Lautaro Martinez viis külalised juhtima, aga Toumas Soucek viigistas seisu. Interi viis taas juhtima Romelu Lukaku, lõppseisu vormistas Martinez.

Ühtlasi kindlustas Barcelona koha kaheksandikfinaalis. Teise koha peale käib aga tihe heitlus, kui nii Dortmundil kui ka Interil on seitse silma. Inter võõrustab Barcelonat, Dortmund omakorda Tšehhi klubi.

G-grupis läksid vastamisi Leipzig ja Lissaboni Benfica ning Peterburi Zenit ja Lyon. Edasipääsu kindlustas dramaatilisel moel Leipzig, kes vajas selleks viiki. Veel 90. minutil juhtis Benfica 2:0, kuid siis realiseeris Emil Forsberg penalti ja vähendas kaotusseisu. Kuuendal lisaminutil lõi rootslane veel teisegi tabamuse ja kindlustas Saksamaa tiimile 2:2 viigi.

Esimeses matšis alistas Peterburi Zenit 2:0 Lyoni. Ainsana on koha 16 seas kindlustanud Leipzig, teise koha peavad välja selgitama Zenit ja Lyon.

Intrigeeriv seis on H-grupis, kus koguni kolmel meeskonnal on variant veel edasi pääseda. Amsterdami Ajax võitis küll 2:0 Lille'i ning tõusis grupi liidriks, aga edasipääsuks sellest veel ei piisanud. Võitlusliku 2:2 viigi tegid omavahel Valencia ja Chelsea, kusjuures mõlemal meeskonnal olnuks võiduga koht kaheksandikfinaalis kindel.

Viimase vooru eel on Ajaxil 10 silma, Valencial ja Chelseal võrdselt kaheksa. Viimases voorus kohtub Ajax Valenciaga ja Chelsea Lille'ga.