Bilić saadeti riietusruumi eilse 0:0 viigimängu viimastel sekunditel. Endine Horvaatia koondise peatreener kaotas enesevalitsuse teisel poolajal, kui mäng mõlema meeskonna poolt liialt füüsiliseks kiskus ning Aaron Ramsey kahe kollase kaardiga eemaldamise teenis.

Serbia vilemees Milorad Mazić hoiatas Bilićit mitu korda, kuid viimane raevutses edasi ega andnud neljandale kohtunikule asu. Viimane piisk horvaadi karikasse oli mängu peatamine lõpuhetkedel, kui Besiktas ründas, kuid palliga pihta saanud Mathieu Flamini meedikute abi vajas.

"Ma olen juba vabandanud. See oli meie jaoks suur mäng. Ma ei olnud lihtsalt mõnede otsustega rahul. Pärast mängu vabandasin nii kohtuniku kui härra Wengeri (Arsenali peatreener Arsene Wenger - toim.) ees. Ärge pikka viha pidage. Ma tegin vea," rääkis Bilić pärast mängu.

"Võib-olla ma reageerisin üle, kui mäng Flamini palliga kõhtu saamise järel peatati, aga meie heas positsioonis olime, kaks ühe vastu..."

Bilić lootis mängukeelust pääseda, kuid nii ei läinud. UEFA distsiplinaarkomisjon arutab järgmisel nädalal, ega ta hoopis karmimat karistust vääri.

"Ma pole sellise olukorraga harjunud. Mul oli Horvaatiaga 60 või 70 mängu, kuid see on alles teine kord, kui mul on palutud treenerialast lahkuda. Ma ei tea reegleid, aga ma ei näe tõesti põhjust, miks ma ei tohiks Londonis pingil olla. Kui see oli tõesti sellepärast, siis peaksid paljud treenerid meeskonna juhendamisest kõrvale jääma," ütles ta.

Juhendamiskeeld tähendab, et Bilić võib küll Londonis staadionil viibida, kuid ei tohi mängijatele riietusruumis õpetussõnu jagada enne mängu ega vaheajal.