"Chelsea’l vedas esimeses mängus tohutult, arvestades kuidas me domineerisime. Nad tulid Portugali mängima 0:0 viigi peale, kuid lõpetasid võiduga," rääkis Benfica peatreener Jorge Jesus. "Usun, et meil on piisavalt kvaliteeti selle seisu ümber pööramiseks. Peame nende avamängu edu nullima oma ründava jalgpalliga."

Benfica paraguailasest ründaja Oscar Cardoso lisas: "Ma ei arva, et Chelsea meist avamängus nii väga üle oleks olund. Neil oli lihtsalt kohutavalt õnne. Me ei pelga Inglise klubidest kedagi."

Chelsea peatreener Roberto Di Matteo sõnul ei tunne ta end 1:0 eduseisus olles kuigi kindlalt. "See on ohtlik seis. Nagu oleks läbi alles esimene poolaeg ja me juhime 1:0. Kuid 1:0 ei tähenda põhimõtteliselt midagi. Mängijad teavad seda ja on selleks õigesti häälestunud. See seeria pole veel kaugeltki läbi. Benfica on igas võõrsil peetud Meistrite liiga mängus sel hooajal värava löönud, seega ootab meid ees raske ülesanne," sõnas itaallane.

Teises tänases mängus võõrustab Madridi Real Nicosia APOEL-i, kelle vastu saadi Küprosel avamängus 3:0 võit.

Benfica - Chelsea matši võitja kohtub poolfinaalis FC Barcelonaga, teises poolfinaalis mängivad suure tõenäosusega Müncheni Bayern ja Real.