Portugali klubi, kes avamängu kaotas kodus 0:1, langes kahe mängu kokkuvõttes skooriga 1:3, kuid oli veel viimaste minutiteni mängus sees, kuni Chelsea poolkaitsja Raul Meirelese iluvärav teisel üleminutil neilt viimsegi lootuse röövis. 40. minutist saadik mängis Benfica Maxi Pereira teise kollase kaardi tõttu arvulises vähemuses.

"Sooviksin oma mängijaid õnnitleda, sest nende vastasteks olid täna Chelsea mehed ja kohtunikud," ütles Jesus pärast mängu Sport TV-le. "Jäime alla detailide tõttu, millega teisel meeskonnal polnud mingit pistmist. Maxi Pereira punane kaart ja penalti olid ajuvabad. Arusaamatu, kuidas veerandfinaalis selliseid otsuseid tehakse. Ilmselgelt kahjustas kohtunik meie tegevust."

Nagu ka nädal tagasi Portugalis, nii oli ka Jesus Londoni mängu põhjal veendunud, et tema meeskond oli parem.

"Me olime Chelseast paremad nii Lissabonis kui ka siin. Me ei kaotanud seda mängu, kuna Chelsea oli parem, sest nad ei olnud. Isegi kümne mehega mängides olime me kogu aeg parem tiim. Uskusime, et võime skoori ümber pöörata. Meil jäi küll teise värava löömiseks vähe aega, kuid me uskusime alati, et võime seda teha," lisas Jesus.

Üleliigseid viisakusi Jesus poolfinaali pääsenud vastasmeeskonna suunas ei pildunud: "Chelsea'l pole Barcelona vastu mingit võimalust. Hoopis meie peaksime olema need, kes Barcaga mängivad."