FC Bayern Worldwide fännirühmitus kutsub kaasvõitlejaid üles näitama sellega oma suhtumist "üle mõistuse" piletihindade vastu. Nimelt tuleb nende sõnul odavaima pileti eest teisipäeval välja käia 100 eurot.

"Selline piletipoliitika teeb staadioni külastamise peaaegu võimatuks nooremale publikule ja sotsiaalselt halvemal järjel inimestele. See hävitab fännikultuuri, mis on jalgpalli põhialus. Inglismaal on need arengud juba käimas," seisab üleskutses.

Fännigrupp toob välja, et Kreekas Piraeuses tuli Bayerni fännidel pileti eest maksta 50 eurot, Zagrebis 40 eurot, enda kodumängudel 30 eurot, samas kui Zagrebi Meistrite liiga kvalifikatsioonkohtumiste piletihind oli sellest vaid kolmandik.

"Võrreldes Arsenaliga tundub see mõistlik number, kuid hooaja peale kokku läheb summa suureks. Me tahame klubidele ja alaliitudele nende sotsiaalset vastutust meelde tuletada ning hoiatada neid tagajärgede eest," lisavad Bayerni fännid.

"Esimesed viis minutit Londonis näitavad seda, milline saab jalgpall tulevikus olema, kui selline hullumeelsus jätkub. Tühjad ning ilma emotsioonide ja lauluta tribüünid. Järgmised 85 minutit tahame näidata vastupidist ning seda, kui fundamentaalse tähtsusega on elav fännikultuur jalgpalli jaoks. Kutsume kõiki Bayerni fänne üles protestiaktsioonis osalema ning seda sõnumit levitama!"