Müncheni Bayern kohtus Torino Juventusega (avamäng 2:2) ja esimesel pooltunnil jäi kodumeeskond vastu kõiki ootusi taha 0:2. Teisel poolajal tuldi keerulisest olukorrast siiski välja. Tänu Robert Lewandowski 73. ja Thomas Mülleri 90. minuti väravatele võideldi kätte lisaaeg.

108. ja 110. minutil mängisid Gianluca Buffoni üle Thiago Alcantara ja Coman, kes on Bayernis laenul Torino Juventusest.

Barcelona - Arsenal

Barcelona viimase aja hoogu vaadates näib võimatu, et Arsenal suudaks kaheväravalisest kaotusseisust välja tulla. Barcelona on kõikide sarjade peale 37 mängu järjest kaotuseta püsinud ning võidukana väljunud viimasest kaheksast kohtumisest.

Avamängus Londonis lõi mõlemad väravad Lionel Messi, kes alustab kindlasti ka täna Kataloonia klubi algrivistuses. Vigastustega on Barcelonal väljas Rafinha (põlv) ja Sandro (reie tagalihas), mängukeelu tõttu jääb eemale Gerard Pique. Arsenali poolt vaatab aga vastu terve palatijagu haigeid - Aaron Ramsey (puus), Petr Cech (sääremari), Santi Cazorla (Achilleus), Alex Oxlade-Chamberlain (põlv), Tomas Rosicky (reis), Jack Wilshere (sääremari).

Terveks on vahepeal saanud keskkaitsja Laurent Koscielny, kelle õlule asetab Arsenali peatreener Arsene Wenger täna suure koorma. "Meie mängu võti peitub korralikus kaitsetöös. Samas peame me ka rünnakule mõtlema. Teeme seda teadmisega, et Barcelona trikimeeste vastu mängimine nõuab meilt head kaitset. Koscielny on meile vajalik, sest tal on kiirust, et Barcelona kiirrünnakutele reageerida," ütles Wenger.

Barcelona loots Luis Enrique pani pressikonverentsil peale plaadi, mida selges favoriidiseisuses treenerid ikka otsustava matši eelõhtul mängivad: "Londonis saadud 2:0 võit oli hea tulemus, aga see ei muuda meie lähenemist. Mäng on endiselt lahtine, meie vastased on ohtlikud ning me peame mängima väga hästi, kui tahame edasi pääseda. Peame kontrollima nende kvaliteetseid mängijaid nagu Mesut Özil ja Alexis Sanchez ning püüdma palli hoida, et nende kiirrünnakuid vältida."

Nädalavahetusel võitis Barcelona koduliigas 6:0 Getafet, Arsenal pidi tunnistama Watfordi 2:1 paremust. Järjekordne märk Barcelona kõigutamatusest, kes on üheksa järjestikust hooaega Meistrite liigas veerandfinaali pääsenud. Arsenal seevastu on kaheksandikfinaalist välja langenud kuus aastat järjest.

Bayern - Juventus

Vigastustont kimbutab Saksamaa meisterklubis vaid Jerome Boatengi (lähendajalihas) ja Holger Badstuberit (hüppeliiges). Juventuse laatsaretis istuvad Martin Caceres (Achilleus), Claudio Marchisio (sääremari), Paulo Dybala (sääremari) ja Giorgio Chiellini (sääremari). Lisaks on kahtluse all kubemelihast vigastanud Mario Mandžukici osalemine.

"Loomulikult on kahju, et meil on vigastustega sellised lood. Aga me ei tohi nende kuttidega riskida. Meil on veel palju tähtsaid mänge ees. Mandžukici osalemise otsustame homme. Tal on treeningutel hästi läinud, aga me ei tea veel, kas ta on võimeline kohe avavilest alustama," ütles Juventuse juhendaja Massimiliano Allegri.

"Oleksin avamängust eelistanud 5:0 võitu, aga peame leppima sellega, mis meil on," sõnas Guardiola. "Juventus on Juventus, neil on oma eriline vaimsus. Itaalia mentaliteediga on võidetud palju karikaid. Nad ootavad oma hetke. Pärast esimest mängu austan Juventust veel rohkem."