"Käisime välja võimsa visiitkaardi ning hankisime siit kuhjaga enesekindlust," ütles Weinzierl pärast Euroopa liiga 1/16-finaalist väljalangemist.

"Näitasime, et suudame ka rahvusvahelisel tasemel tegusid teha. See oli meie arengu tipphetk. Mängu nii varajases staadiumis penaltiga kaotusseisu jääda on äärmiselt kibe, kuid tiim mängis edasi hästi, uskus endasse ning sai veel lõpu eel häid võimalusi. Kahju, et viimane neist mööda läks."

Poolkaitsja Tobias Werner lisas: "Peame selle kaotuse kiirelt peast ära saama, sest meil on juba pühapäeval järgmine Bundesliga mäng. Meil pole aega leinama jääda."

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kahetses arvutuid luhta lastud võimalusi, mis lasknuks neil teist poolaega pingevabamalt mängida.

"Kui sa ei suuda mängu varakult ära otsustada, siis nii paraku on. Pärast 70 minutit olime nii head, et ei suutnud nende plaani läbi näha ning nende karistuslöök oli meile suurim väljakutse. Võit oli absoluutselt teenitud. Olime parem meeskond, lõime võimalusi, kuid meil oli üks probleem - me ei kasutanud neid ära," sõnas endine Dortmundi juhendaja.