21-aastast Wilshere`i on segamas järjekordne jalavigastus. Lõhkuva poolkaitsjana tegutsev mängumees sai vigastada meeskonna neljapäevases treeningus ning ei osalenud seetõttu ka laupäevases Inglise liiga liidrite duellis, kus Arsenal võitis Liverpooli 2:0. Tõsi, väga tõsine ei tohiks Wilshere`i vigastus olla ning üsna pea peaks ta taas mängukõlbulik olema.

Suure küsimärgi all on ka meeskonna vasakkaitsja Kieran Gibbsi osalemine kolmapäevases mängus. Gibbs sai vigastada just mängus Liverpooliga, kus ta 78. minutil välja vahetati.

Mõlema mängija eemalejäämine eelseisvast mängust on Arsenalile küll teatud tagasilöök, kuid väärt asendajad peaks klubil seekord võtta olema. Wilshere`i asemel tuuakse tagumist poolkaitsjat koos Mikel Artetaga mängima ilmselt Aaron Ramsey, kelle koha omakorda poolkaitses võtab endale Tomáš Rosický. Gibbsile on olemas otsene asendus, jaanuaris hangitud Nacho Montreal, kes pole oma inglasest meeskonnakaaslasest sugugi kehvem vasakkaitsja. Võrdluseks: paremkaitses oleks Bacary Sagna vigastus suurem tagasilöök, sest Carl Jenkinson on prantslasest selgelt kogenematum ja ebakindlam mängija.

Jätkuvalt on Arsenali põhimeestest vigastatud Lukas Podolski, Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, Abou Diaby ja Mathieu Flamini.

Dortmund ja Arsenal kohtuvad Westfalenstadionil 80 000 pealtvaataja ees kolmapäeva õhtul kell 21.45. Seis F-alagrupis on äärmiselt intrigeeriv, sest lisaks Dortmundile ja Arsenalile on 6 punkti kogunud ka Napoli. 16 parema hulka tagavad koha aga teatavasti vaid kaks paremat.