Peatreener Arsene Wenger vihjas eilsel pressikonverentsil, et kaalub tõsiselt noore hispaanlasest paremkaitsja väljakule panekut tänaõhtuses Meistrite liiga alagrupi esimeses mängus Dortmundi Borussia vastu.

Bellerin on Arsenali põhirivistuses kaasa teinud seni vaid ühe ametliku mängu - eelmisel hooajal tuli ta lõpuminutiteks vahetusest sisse liigakarikasarjas West Bromwichi vastu.

Arsenali põhikandidaadid paremkaitsja kohale on kõik kas vigastuse või haigusega kimpus. Hispaanlane Nacho Monreal jäeti Saksamaa lennukist maha seljavigatuse tõttu, Calum Chambersi kaasalöömise tõenäosus on mandlipõletikust tingituna 50-50 ning Matheiu Debuchy sai laupäeval mängus Manchester Cityga hüppeliigesevigastuse, mis jätab ta pealtvaatajaks vähemalt kaheks kuuks.

Juhul kui Chambers mänguvormi ei saa, peab Wenger kasutama Hispaania U19-koondislast Bellerini või võtma Mathieu Flamini poolkaitsest kaitsesse. Monreali koha vasakkaitses võtab Kieran Gibbs, vahendab Daily Mail.

"Bellerinil on iseloomu. Pinge teda ei kõiguta. See on noore poisi puhul oluline. Ta on kiire ning tema viimane puude on korralik. Tal on küll natuke kogemustest puudu, kuid ta on väga ohtlik," kiitis Wenger Bellerinit.