"Mul on leping kuni 2016. aastani. Järgmisel hooajal saan 34 ega näe pärast seda ennast tipptasemel mängimas," ütles ta intervjuus ESPN-ile.

Enne pensionile minekut tahab Ibrahimovic võita Meistrite liiga ning arvab, et PSG võiks selleks võimeline olla juba sel hooajal.

"Arvan, et me võime selle võita. Meil on hea võimalus. See meeskond on suurte turniiride meeskond. Peab kõvasti tööd tegema ja natuke ka õnnele lootma. Võtmemomentidel peavad väiksed detailid olema sinu kasuks. Ma arvan, et meis on see nüüd olemas. Pärast eelmist hooaega on meil ka rohkem kogemusi. Seega me võime seda teha," rääkis ta.

"Olen saavutanud kõik, mis ma oma karjääris olen tahtnud, sada protsenti. Olen võitnud 23 tiitlit. Olen andnud endast parima ja teinud kõik läbi karjääri, et võita nii palju trofeesid kui võimalik. Loomulikult oleks tore võita Meistrite liiga ning ma tunnen, et ma võidangi selle. Aga kui ma lõpetan karjääri ilma selleta, oleksin ikkagi õnnelik ja uhke."

Maailma parima jalgpalluri tiitlit Ballon d'Or'i Ibrahimovic ei ihalda. Auhinna politiseerimise tõttu ta lausa põlgab seda.

"Seda ei anta sellele, kes on parim. Selle ümber on palju poliitikat, hea poisi - paha poisi teema ja kõik see. Minu jaoks on tähtis, mida ma ise arvan ja mida minu ümber olevad inimesed arvavad. Ballon d'Ori hindajate arvamus ei lähe mulle korda," sõnas Ibrahimovic.

"Olen kindel, et inimesed jäävad neid väravaid väga kauaks mäletama ning see on see, mida sa mängijana tahad. Kaugeltki mitte kõik mängijad pole sellised. Kõik üritavad suurepärast väravat lüüa ning mul on olnud õnne neid paar tükki teha."