“Kui ma võtsin Caen`iga mängus särgi seljast, küsisid kõik, mis tätoveeringud need on. Minu kehal on 15 ajutist tätoveeringut, need on reaalsete inimeste nimed, kes kannatavad nälja käes," selgitas Ibrahimovic, kirjutab The Guardian.

"Kui ma need tätoveeringud eemaldan, on need inimesed ikka veel siin... Ma loodan, et te näete neid läbi minu," sõnas ÜRO toiduabi programmi reklaamikampaaniaga liitunud Rootsi koondislane.

"Kuhu ma ka ei läheks, mind tuntakse ära, hüütakse minu nime, mulle elatakse kaasa. Kuid on inimesi, kellele keegi ei ela kaasa. Kui ma saaksin, kirjutaksin kõigi nende inimeste nimed oma kehale. Paraku kannatab täna näljahäda käes 850 miljonit inimest. Seega, kus te ka minu nime ei kuuleks, mõelge neile inimestele," lisas Ibrahimovic.

ÜRO toiduabi programmi Prantsusmaa koordinaatori Marina Catena sõnul pöördusid nad koostööettepanekuga Ibrahimovici poole, sest ründetäht on ülemaailmselt väga kuulus.

“Mul oli unistus, et keegi annaks selle sõnumi lihtsal viisil edasi. Me oleme ülimalt õnnelikud, et Zlatan võttis meie ettepaneku vastu," tänas Catena Ibrahimovici.

Värava löömise järel särgi seljast võtnud Ibrahimovici karistati kollase kaardiga, mis tähendab ühtlasi, et ta peab distsiplinaarkaristuse tõttu vahele jätma PSG ja Monaco mängu.