Zidane ei olnud Odegaardiga äsja alanud Kanada laagrit planeerides arvestanud, kuid Perezi nõudmisel sai poiss siiski lennuki peale pandud, sest tiimi põhimeeskonnaga treenimine on tema lepingusse sisse kirjutatud.

Zidane soovib Odegaardi tuleval hooajal välja laenata. Kõige tõsisemat laenusoovi on Daily Maili teatel üles näidanud Bundesliga klubi Hamburg ja Premier League'i sats Liverpool. Reali juhid sooviksid aga, et norralane jääks mõnele Hispaania klubile.

Tõenäoliselt võetakse Odegaard kaasa ka Euroopa superkarika finaalile 9. augustil, kuna see mängitakse tema kodumaal Norras.

Real hankis Odegaardi 2015. aasta jaanuaris, kuid oodatud läbimurret põhikoosseisus pole noormees teinud. Enamus ajast on ta pallinud Reali B-meeskonnas Castillas, mida Zidane varem juhendas. Ka Reali üle-eelmine peatreener Carlo Ancelotti on tunnistanud, et Odegaard käis tema treeningutel pigem "avalike suhete osakonna" nõudmisel.

Põhja-Ameerika turneel kohtub Real 28. juulil PSG-ga (Ohios), 30. juulil Chelseaga (Michigan) ja 3. augustil Müncheni Bayerniga (New Jerseys).