Eelmisel hooajal Arsenali eest kokku 37 väravat löönud Robin van Persie tulevik pole siiani kindel. Enne Hollandi koondisega EM-ile sõitmist pidas vasakujalgne Feyenoordi kasvandik oma praeguse koduklubi Arsenaliga küll läbirääkimisi, aga midagi uut ja huvitavat selles ei selgunud.

Van Persiet on seostatud Manchester City ja Torino Juventusega, kes oleks nõus suurt raha tema eest välja käima. Arsenali juhendaja Wengeri sõnul pole neil juttudel aga mingit tagapõhja seni.

Itaalia ajalehele Corriere Dello Sport ütles Arsene Wenger, et ta on van Persie Arsenali jäämises täiesti kindel ning lisab:"Ma ei näe ühtegi põhjust, miks nii hea mängija nagu Robin peaks Arsenalist lahkuma Itaalia liigasse. Serie A tase on klass madalam kui Inglise liiga oma," vahendab Itaalia spordilehele öeldud sõnu Eurosport.

Kui Robin van Persie peaks siiski leidma suvel omale uue klubi, ei tohiks Arsenalil ründajatega suuri probleeme ikkagi tekkida. Hiljuti osteti klubisse Lukas Podolski Bundesligast ja Olivier Giroud Prantsusmaa liigas. Lisaks on koosseisus Inglismaa koondislased Theo Walcott ja Alex Oxlade-Chamberlain ning Elevandiluuranniku Gervinho.