Wenger on ise väidetavalt Malagast 20 miljoni euro eest hankimas Santi Cazorlat, mis viiks Arsenali selle suve ostud kokkuvõttes 50 miljoni euroni. Samal ajal on teised ülirikkad klubid kulutamas mitu korda rohkem ning Wengeri arvates on see jalgpallile rasketel majanduslikel aegadel kahjulik.

"Me arvestame sellega, et oleme priviligeeritud, sest meil on väga suur sissetulek," sõnas prantslane. "Üldiselt ei ole me aga ülirikkad, sest meie varud ei ole piiramatud," vahendab Soccernet.

Klubid peavad mehe sõnul käituma vastutustundlikumalt. "Klubid nagu PSG, Chelsea või Manchester City võivad sellisel kombel mängijaid osta, kuid kokkuvõttes jalgpall kannatab."

Wengeri sõnul pole Arsenalil kerge võistelda teiste tippklubidega:"Paljudes teistes klubides on palgad väga kõrged ning mängijad võrdlevad end teiste klubide meestega. Meie oma mängijatele nii palju pakkuda ei suuda."

"Olen alati uhke, kui Premier League'i klubi Meistrite Liiga võidab, sest see näitab, kui tugev ja ühtlane meie liiga on. Chelsea lõpetas ju liigahooaja alles viiendana," polnud Wengeril Chelsea Meistrite Liiga võidu vastu siiski midagi.