Sheffield United, kes kaotas ManU-le 0:2, oleks pidanud teisel poolajal saama penalti, kui Gabriel Heinze tõmbas maha Luton Sheltoni. Warnock oli kohtumise järel endast väljas ja teatas: “Kohtunikud peavad sellise otsuse langetamisel vihastama ManU peatreenerit Sir Alexit ja ma tean, et neil ei meeldi suurele treenerile pahameelt valmistada.”

“Lisaks on Old Traffordil 75000 fänni, kellele penalti määramine ManU väravasse ei meeldiks. Seega on kohtunik Manchesteris mängu vilistades suure surve all ja ma ei imesta, et me jäime 11 meetri karistuslöögist ilma,” lisas Warnock.

Penaltisituatsiooni ajaks oli küll ManU juba Michael Carricki ja Wayne Rooney väravatest 2:0 juhtimas, kuid Heinze oleks võinud intsidendi eest saada ka punase kaardi. “Kohtunik oleks pidanud andma penalti ja näitama punast kaarti,” oli Warnock kindel.

ManU peatreener Alex Ferguson tunnistas, et penalti oleks olnud õiglane, kuid lisas, et tema meeskond oli natuke õnne ära teeninud. “Inimesed ütlesid mulle, et see oli penalti situatsioon, kuid meie kasuks pole viimasel ajal penaltisid määratud, kuigi on olnud põhjust, seega olime natuke õnne ära teeninud.”

ManU juhib nüüd Chelsea ees, kes on mängu vähem pidanud, 6 punktiga. Chelsea mängib täna West Ham Unitediga võõrsil.