Pandianil oli pühapäevases Osasuna 1:0 võiduga lõppenud mängus Cristiano Ronaldoga inetu kähmlus. Esmaspäeval väitis Uruguay veteran, et Ronaldo oli teda provotseerinud, tundes huvi, kui kõrge on Pandiani palk, vahendab DPA.

„Cristiano peaks õppima maailma parimalt mängijalt, kes on (FC Barcelona mängija Lionel) Messi. Ta peaks oma provokatiivse suhtumise lõpetama,” ütles Pandiani. „Kui ta on võitnud Hispaanias samad karikad, mis mina, siis võib ta midagi ütlema tulla. Inimene peab teadma, kust ta tuleb ja olema tagasihoidlikum. Ma arvan, et tal on kruvid lahti.”

34-aastane Pandiani on võitnud kolm korda Hispaania karika Copa del Rey: 2002. aastal koos Deportivo La Coruñaga, 2003. aastal RCD Mallorcaga ja 2006. aastal Espanyoliga.

Pandiani ütles lõpetuseks: „Real Madrid peaks mõtlema, miks Barcelonat saadab igal pool aplaus, kuid nemad vilistatakse välja ja mõnitatakse.”

Cristiano Ronaldo ütles esmaspäeval, et Pamplona linnas mängiva Osasuna mängijad olid agressiivsed ja fännid vaenulikud.

Real Madrid langes kaotusega Pamplonas seitsme punkti kaugusele liidermeeskonnast FC Barcelonast.