Samal tähtpäeval möödub 50 aastat päevast, mil Manchester United mängis esimese Inglise meeskonnana UEFA Euroopa klubide liiga võistlusel — seekord on ManU vastaseks Europe XI tähtede meeskond Itaalia MM-võitja Marcelo Lippi juhendamisel.

Europe XI meeskonda kuuluvad paljud maailmameistriks tulnud Itaalia koondise mängijad ning Barcelona ja Liverpooli kaptenid Carles Puyol ja Steven Gerrard. Europe XI eest mängivad külalistena ka kolm Brasiilia jalgpallitähte: Ronaldinho, Ronaldo ja Juninho Pernambucano.

Euroopa jalgpalli juhtorganisatsiooni UEFA president Michel Platini: „Jalgpall ühendab inimesi. Mandril, mis on uhke oma kultuurilise mitmekesisuse üle, on jalgpall ühiseks keeleks. See aitab liita erinevaid kogukondi. Oma parimas vormis väljendab meie spordiala mitmeid Euroopa põhiväärtusi: reeglite järgimist, austust teiste vastu, väljendusvabadust, meeskonnatööd ja solidaarsust. Olen väga uhke, et UEFA-l on olnud võimalik korraldada see eriline matš.”

Manchester Unitedi esindaja Sir Bobby Charlton: „Manchester Unitedi ajalugu on seotud Euroopa ajalooga. Mõnedki klubi mängu hiilgehetked on toimunud Euroopa areenil. Mul on rõõm näha Old Traffordis nii suurt hulka jalgpallitähti ja sõpru ning soovida neile tere tulemast tähistama neid kaht märkimisväärset sündmust.”

Matšil osaleva Europe XI meeskonna ridadesse kuuluvad praeguse seisuga Olivier Kahn, Grégory Coupet, Iker Casillas, Paolo Maldini, Jamie Carragher, Eric Abidal, Lilan Thuram, Carles Puyol, Marco Materazzi, Fabio Grosso, Gianluca Zambrotta, Steven Gerrard, Juninho Pernambucano, Florent Malouda, Luis Miguel, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Ronaldinho, Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic ja Henrik Larsson.