Hullumeelse nädalavahetuse avab kell 14.30 Manchester City ja Londoni Chelsea duell. Chelsea on hetkel Inglise kõrgliiga liider 31 punktiga, vaid punkti vähem kogunud City jagab teist kohta Liverpooliga, kes kohtub homme võõrsil Bournemouthiga.

Bundesligas peetakse samuti kaks tähelepanuväärset mängu. Kell 16.30 võõrustab üks Borussia teist ehk Dortmund (21 punktiga 7. kohal) Mönchenbladbachi (13p ja 13.) ning täpselt kolm tundi hiljem kohtub liiga üllatusliider Leipzig (30p ja 1.) Schalke 04-ga (17p ja 8.).

Enim oodatakse üle maailma tänastest mängudest aga ilmselt ikkagi El Clasicot ehk Barcelona ja Madridi Reali vahelist kohtumist, mis algab kell 17.15. Tegu on seekord ka tabeliseisu poolest Hispaania liiga liidrite matšiga, sest Real asub 33 punktiga esimesel ja Barcelona 27 punktiga teisel positsioonil.

Suurimaks linnaderbiks on sel nädalavahetusel kahtlemata lahing Rooma eest ehk Lazio ja AS Roma vastasseis. Mõlemad on hetkel ka tabeli teravamas tipus, AS Roma 29 punktiga teine ja Lazio 28 punktiga neljas. Mäng algab homme kell 16.00.