Mõlemad töökohad on Jalgpalliliidu struktuuris uued, teatas EJLi pressiteenistus. Skiperski alustas tööd EJLi Võistluste osakonnas ning tema põhiülesanneteks on Meistri- ja Esiliiga haldamine, ideeline arendamine, klubidega suhtlemine, mängude korraldamise jälgimine jms.

Meistri- ja Esiliiga tegevjuhi amet loodi EJLi Tippjalgpalli komisjoni ettepanekul.

Kirs hakkab koordineerima EJLi treenerite koolitust, täielikult jääb tema hallata Treener III ja Treener II koolitus. Samuti on Kirsi ülesandeks EJLi koolitusülema Jelle Goesi assisteerimine kõrgema kategooria treenerikursuste juures.

Dmitri Skiperski (sünd. 29.04.1973) töötas varem jalgpalliklubis FC TVMK projektijuhina. Ajavahemikus 1994-2005 oli Skiperski FC TVMK jalgpallur, 2005. aastal tuli ta koos meeskonnaga Eesti meistriks.

Skiperski on õppinud ärijuhtimist Audentese ülikoolis, kus tal on pooleli magistritöö. 2006. aastal käis Skiperski end täiendamas Saksamaal ja Inglismaal, kus osales kursustel, mis käsitlesid spordiorganisatsioonide sponsor- ja turundusstrateegiat (Bundesliga jalgpalliklubide näitel) ning jalgpalliklubide struktuuri ja majandamist (Premier League’i näitel).

Urmas Kirs (sünd. 05.11.1966) on samuti endine tippjalgpallur — ajavahemikus 1992-2000 esindas ta Eesti A koondist 80 korda ning lõi 5 väravat. Pärast jalgpallurikarjääri lõppu töötas Kirs treenerina FC Elvas, FC Levadias ning Kotkas-Juunioris, praegu Operi Jalgpallikoolis.