Milan asus eilset kohtumist juba neljandal minutil juhtima, ent CFC Genoa jõudis peagi viigini ning suutis vaatamata avapoolajal vähemusse jäämisele viigipunkti teenida. Hiilgemängu teinud Genoa väravavaht Mattia Perin tõrjus seejuures ka Mario Balotelli penalti.

Balotelli oli nõus kohtumise järel fännidega kohtuma, kuid turvamehed peatasid ta. 300 fänni ette astusid hoopis Kaka ja Christian Abbiati. Jalgpallurid ja fännid arutasid olukorda umbes kolm minutit, misjärel lasti Kakal ja Abbiatil riietusruumi tagasi minna. Jalgpallurid said ka tugeva aplausi osaliseks ning olukord lahenes rahumeelselt.

"Hooaeg ei ole alanud hästi, kuid seda juhtub kõigiga. Ei maksa olukorda üle dramatiseerida," rääkis Milani peatreener Massimiliano Allegri ajakirjanikele, vahendab goal.com. "Peame olema kannatlikud ja säilitama külma pea. Küll me taas õige raja leiame. Mul ei ole ideed otsas, vastasel juhul oleksin juba lahkunud."

Milan on seitse järjestikust mängu võiduta ning asub Itaalia liigas alles 11. kohal. Liidermeeskond AS Romast jäädakse juba 18 punkti kaugusele.