62. minutil sai Reali poolkaitsja Pepe punase kaardi ning lisaks kümnekesi jäämisele saadeti protesteerinud peatreener Jose Mourinho väljakult minema.

"Õnnitlused fantastilisele jalgpallimeeskonnale! Aga õnnitlused ka kõigile, kes nende selja taga on. On vist väga raske sellist mõjuvõimu saada. Kuskohast selline mõjuvõim tuleb? Kas see on sellepärast, et neil on särgile kirjutatud UNICEF?"

"Igas poolfinaalis teenib keegi Barcelona vastu punase kaardi. Ma olen siin, et küsida, ja loodan sellele ka vastuse saada," tõi Mourinho välja fakti, et eelmisel kahel aastal on Barcelona vastastele Meistrite liiga poolfinaalis punane kaart antud.

"Pep Guardiola on fantastiline jalgpallitreener ning on võitnud ühe Meistrite liiga tiitli. Minul oleks piinlik olnud võita Meistrite liiga sellisel moel. Ma olen võitnud selle turniiri kahel korral, Porto ja Interiga, ning võitnud mõlemad töö, higi ja võitlusega."

Reali finaalivõimalusi peab peatreener aga hoopis võimatuks: "Ilmselgelt on järgmine mäng meil väga raske ülesanne. Mitte isegi raske, vaid võimatu.
Nad pääsevad finaali ja nii ongi."

Real on jäänud kümne mehega igas Barcelona vastu peetud mängus sel hooajal. Kahes kohtumises Hispaania liigas, Hispaania karikafinaalis ning nüüd Meistrite liiga poolfinaalis. Ning järgmine mäng peavad hakkama saama ilma Sergio Ramose ning Pepe'ta.