City lootused suurepärase hooaja lõpu korral United kinni püüda püsivad veel elus, sest Manchester United tegi võõrsil Wigani vastu kehva partii ja võttis vastu kaotuse.

Wigan, kellelt esimesel poolajal värav ära võeti, suutis teise poolaja alguses Shaun Maloney tabamusest juhtima minna, vahendab Soccernet.

Kui eelmiste mängude järel oli Unitedi vastastel põhjust kohtuniku tegutsemise üle pahane olla, siis sel korral eksiti hoopis Unitedi vastu. Maloney tabamus, mis osutus kohtumise ainsaks, sündis nurgalöögist, mis anti pärast seda, kui pall BBC andmeil Wigani enda mängijast üle joone oli läinud.

Vaata Wigani ja Manchester Unitedi mängu paremaid momente:

Manchester City kasutas rivaali libastumise ära, kui kodus Sergio Agüero kahest ja Carlos Teveze ning David Silva ühest väravast 4:0 West Bromwichi alistas.

Londoni Arsenal kindlustas samal ajal tabeli kolmandat kohta alistades võõrsil 3:0 Wolverhamptoni. Liiga edukaim väravalööja Robin van Persie sai kirja hooaja 27 tabamuse (penaltist), kodumeeskond tegutses alates 8. minutist vähemuses.

ManU-l on punkte 79, Manchester Cityl 74 ja Arsenalil 64. Liidri alistanud Wigan pääses väljalangemistsoonist. Mängida jääb viis vooru.

Tulemused:

Manchester City - West Bromwich 4:0 (1:0)
6., 54. Agüero, 61. Tevez, 64. Silva

Wigan - Manchester United 1:0 (0:0)
50. Maloney

Wolves - Arsenal 0:3 (0:2)
9. pen. van Persie, 11. Walcott, 69. Benayoun

Vaata Manchester City võidumängu väravaid: