Bilbao meeskonna lennuk oli juba õhus, kuid pidi tagasi pöörduma ning sai Kataloonias turvaliselt maanduda. La Liga teatas kohtumise edasilükkamisest ning kuulduste kohaselt peetakse see märtsis.

Mäng pidanuks täna toimuma Madridis Metropolitano staadionil kell 17.15. Selle pidamist homme isegi ei arutatud.

Tormi tõttu kannatasid ka teised tippklubid. Madridi Real, kes kohtub täna kell 22 võõrsil Osasunaga, pidanuks reisile kulutama vaid tund aega, kuid meeskonda hoiti lennukis kinni viis tundi, kes raudlind ei tohtinud lihtsalt õhku tõusta. Seetõttu jõuti Osasunasse alles keskööl. Pole veel täiesti kindel, kas Osasuna El Sadari staadioni seisukord mängul üldse toimuda laseb.

Ajaleht AS teatas selle nädala alguses, et ilmateate järgi võib pealinna piirkonnas maha sadada 20 sentimeetrit lund. Madridi linnapea Jose Luis Martinez-Almeida on soovitanud oma kodanikel kodudes püsida ning nimetanud olukorda "äärmiselt tõsiseks", vahendab Daily Mail.

Teine Madridis baseerub klubi Rayo Vallecano postitas sotsiaalmeediasse video sellest, kuidas nende mängijad maanteel lumme kinni jäänud autosid lükkavad. Esiliigaklubi Rayo Vallecano oli parasjagu teel oma homsesse mängupaika Miranda de Ebros.

Edasi on lükatud ka kohtumisi madalamates liigades. Mitmel pool kuulub tiimide treeningute juurde väljaku lumest puhastamine.