Treeningbaasi juurde korda valvama saadetud märulipolitsei langes umbes 300 vihase Marseille poolehoidja rünnaku alla ning kokkupõrkes sai vigastada seitse politseinikku. Korrakaitsjad on vahistanud 25 inimest.

Marseille fännid kogunesid treeningbaasi juurde protestima ja vandaalitsema, et avaldada nii nördimust klubi juhtkonna tegevuse suhtes. Prantsuse tippklubi poolehoidjad on sarnaseid protestiaktsioone korraldanud juba mitu nädalat.

Fännid kasutasid pürotehnikat ning üks rakett olevat tabanud klubi mängijat Alvaro Gonzalezit selga, kuid temaga on õnneks kõik korras.

Marseille klubi teatas laupäeva õhtul saadetud pressiavalduses, et fännide rünnak oli "vastutustundetu ja vastuvõetamatu", sest see "ohustas kohapeal viibinud inimeste elusid". Klubi hinnangul ulatub tekitatud kahju mitmesaja tuhande euroni.

Marseilli president Jacques-Henri Eyraud teatas: "Täna pärastlõunal juhtunu nõuab nende korrarikkujate suhtes karme sanktsioone. Nad väidavad end olevat klubi toetajad, kuid hävitavad meie rajatisi ning ähvardavad meie töötajaid ja mängijaid."

Marseille meeskond lõpetas eelmise hooaja Prantsusmaa kõrgliigas teisel kohal, kuid hetkel asub klubi kolme järjestikuse kaotuse järel alles 7. positsioonil. Meeskonna peatreener Andre Villas-Boas on tunnistanud, et ilmselt juhtkond tema lepingut enam ei pikenda ja tal tuleb juunis lahkuda.