Mäng algas paremini võõrustajate jaoks. 11. minutil tegi Atletico mängumees Sime Vrsaljko karistusalas vea Yoshinori Muto vastu. Penaltit läks ootamatult lööma aga Eibari puurilukk Marko Dmitrovic. Serblane ei eksinud, saades kirja karjääri esimese värava. BBC teatel oli Dmitrovic neljas erinev mängija, kes Eibari eest tänavu penaltit proovinud. Kusjuures viimasest viiest penaltist oli klubi eksinud kolmel, sealhulgas viimasel kahel. Dmitrovic oli ühtlasi esimene väravavaht alates 2011. aastast, kes Hispaania kõrgliigas värava kirja saanud.

Poolajale mindi siiski 1:1 viigiseisul, sest 40. minutil oli Atletico poolelt täpne ründeäss Luis Suarez. Mäng püsis viigiseisul pea kohtumise lõpuni välja. Normaalaja lõpus teenis omakorda Atletico penalti. Suarez kasutas võimaluse ära ning kindlustas Atleticole hooaja 14. võidu.

Uruguay koondislane on löönud liigas tänavusel hooajal 11 väravat. Sama on suutnud vaid tema endine tiimikaaslane Lionel Messi (Barcelona). Mõlema mehe arvel on ka kaks resultatiivset söötu.

Järjekordse võidu noppinud Atletico edestab lähimat jälitajat, linnarivaali Madridi Reali seitsme punktiga. Tasub rõhutada, et Atleticol on üks mäng ka varuks. Eibar jätkab 15. real, olles viimasest viiest mängust võitnud vaid ühe.

Päeva teises mängus tegi Valencia 1:1 viigi Osasunaga.