Sunderlandil oli see teine kohtumine uue peatreeneri Paolo Di Canio käe all ning esimene võit Newcastle'i kodustaadionil 13 aasta jooksul. Samuti suurendati sellega lootusi Premier League'i püsimajäämiseks. Väljakukkumistsoonist lahutab neid nüüd viis mängu enne hooaja lõppu kolm punkti.

Karismaatilise Di Canio tulek pole Sunderlandis kahtlemata nähtamatuks jäänud. Tänagi tähistas ta väravaid väga elavalt ning läks pärast lõpuvilet väljaku keskele oma vägitüki üle rõõmustama.

Sunderlandi tabamuste eest hoolitsesid 27. minutil Stephane Sessegnon, 74. minutil Adam Johnson ja 82. minutil David Vaughan.

Vaata väravaid!

Manchester Unitedi jaoks oli tegemist lihtsalt ühe järjekordse kohtumisega teel meistritiitlini, Stoke'ile olnuks punkte jällegi väga vaja läinud, sest nemadki võitlevad sarnaselt Sunderlandiga liigasse püsimajäämise nimel. Nii Stoke'il kui Sunderlandil on tabelis 34 punkti, Newcastle'il neist kaks punkti rohkem.

Kodupubliku lootused kustutas Michael Carrick juba 4. minutil. Lõppskoori vormistas Robin van Persie 67. minutil penaltist.